Anerkendt for innovativ og robust performance
 
OM VME

VME Simonsen & Wendt A/S (VME) et robust anlægs- og byggefirma. Gennem en naturlig udvikling siden vores etablering i 1969, er VME i dag anerkendt som en veldrevet virksomhed, hvor Kim Larsen gennem et løbende generationsskifte fra 2006 til 2008 overtog den fulde ledelse af VME.

VME har formået at specialisere sig inden for en række særlige fagkompetencer. Netop specialisering og årtiers erfaring er afgørende den effektive anlægs- og byggeproduktion.

De seneste års positive udvikling har ledt til en stærk position i det nordjyske, hvor vi hos VME har sat vores retning med VISIONEN
 
Anerkendt for innovativ og robust performance
 

Hos VME har vi en klar forståelse af, hvad dette betyder for os. Vores Vision er et afgørende pejlemærke i vores måde at takle de daglige opgaver på.

ANERKENDT
Vi skal være værdsat af kunderne, vi skal anerkende hinandens indsats og give feedback, vi synliggør vores arbejde og gode resultater, og vi er stolte af det, vi laver.

INNOVATIV
Vi omsætter gode idéer til praksis, vi videndeler vores erfaringer, vi tager ny teknologi til os, og vi øger værdien for kunden.

ROBUST
Vi overholder vores aftaler, vi er motiverede og målrettede, vi leverer en ensartet kvalitet og vi efterlever samme værdier og normer​.

PERFORMANCE
Vi leverer godt håndværk, vi er handlekraftige og initiativrige, vi tager ansvar for hinanden, og vi forstår vigtigheden af alle processer – også dem vi ikke ejer.