Kundefokus - Punktlighed - Loyalitet - Respekt
16.09.2013   

Vodskov-virksomhed opkøber murerforretning i Aalborg

 
Kim Larsen, der ejer VME Vodskov Murer Entreprenør A/S, udvider sine aktiviteter i Nordjylland med opkøbet af murerfirmaet Simonsen & Wendt i Aalborg. Virksomheden fortsætter under navnet VME Simonsen & Wendt ApS.
Opkøbet er et led i en strategisk vækstplan for den 44 år gamle Vodskov-virksomhed.
VME Vodskov Murer Entreprenør er stærk på alle former for entreprenøropgaver samt jord-, beton-, kloak- og belægningsopgaver og renoveringsentrepriser indenfor fjernvarme, mens Simonsen & Wendt igennem mange år har været drevet som et mere traditionelt murerfirma med ekspertise indenfor blandt andet facaderenovering, altaner, tag- og kloakarbejde. Virksomheden er ligeledes autoriseret af Rockwool til at udføre hulmursisolering samt isolering af lofter og etageadskillelser.

Nødvendig diversitet
- Vores to virksomheder supplerer hinandens kompetencer og forretningsområder og skaber den nødvendige diversitet, som bevirker, at vi kan tilbyde en bred produktpalette til den enkelte kunde og matche et konkurrencepræget marked betydeligt bedre. Dermed supplerer de to virksomheder hinandens ydelser perfekt, og tilsammen kan vi henvende os til en endnu bredere kundeportefølje, ikke bare geografisk, men også rent fagligt, forklarer Kim Larsen, der selv som anden generation har stået i spidsen for VME siden 2008.
Baggrunden for opkøbet var behovet for et generationsskifte i Aalborg-virksomheden, der blev etableret i 1895 og siden 1997 har haft Kim Laursen og Poul Nielsen som ejere. Da Poul Nielsen planlægger at gå på efterløn i nærmeste fremtid, stod fremtiden åben for Simonsen & Wendt.

Gode kolleger
- Jeg skulle enten finde en ny medejer og partner, afhænde virksomheden eller noget helt tredje – og det blev så en tredje løsning. Men vi har jo været gode kolleger i branchen igennem mange år, så vi er meget trygge og tilfredse med aftalen med VME, forklarer Kim Laursen, der nu får funktion af byggeleder i den nye virksomhedskonstruktion, mens Poul Nielsen indtræder i administrationen på adressen Nibevej i Aalborg, hvor virksomheden fortsætter som hidtil under det nye navn.
I Vodskov hedder virksomheden fortsat VME Vodskov Murer Entreprenør A/S.
 
Vækststrategi
Med opkøbet har de to virksomheder nu tilsammen 40 medarbejdere, men Kim Larsen lægger ikke skjul på, at strategien er en forøgelse af medarbejdertallet til 50-60 ansatte i løbet af de kommende år.
En del af strategien blev iværksat i foråret ved ansættelsen af civilingeniør Martin Schmith på kontoret i Vodskov, som et led i opbygningen af den fremtidige organisation.
Virksomhedsovertagelsen markeres med en reception torsdag den 19. september kl. 13-16 i lokalerne på Nibevej 40 i Aalborg.
 
For yderligere oplysninger vedrørende indholdet i denne pressemeddelelse, kontakt venligst:
Kim Larsen, diplomingeniør, adm. direktør, VME Vodskov Murer Entreprenør A/S,
mobil: 2427 1585, e-mail: kkl@vme-as.dk.

Kim Larsen (til højre) fra VME Vodskov Murer Entreprenør A/S har købt Aalborg-virksomheden Simonsen & Wendt. De hidtidige ejere, Kim Laursen og Poul Nielsen (i baggrunden), fortsætter som medarbejdere i virksomheden, der får navnet VME Simonsen & Wendt ApS. Foto: Bøjstrup Reklamefoto