Kundefokus - Punktlighed - Loyalitet - Respekt

Historien


VME A/S - Vodskov Murer Entreprenørforretning A/S blev etableret allerede tilbage i 1969 og firmaet har således haft 40 års jubilæum. Virksomheden har udviklet sig gennem årene til i dag at beskæftige gennemsnitligt mere end 40 medarbejdere.

VME A/S beskæftiger sig med alle typer af opgaver indenfor almindeligt byggeri, fra større opgaver og totalentrepriser til mindre opgaver for private kunder. Der foruden beskæftiger Vodskov Murer Entreprenørforretning A/S sig med alle typer af opgaver indenfor jord-, beton-, kloak- og belægningsopgaver samt etablering og renoveringsentrepriser indenfor fjernvarme, såvel hoved- som forsyningsledninger.

VME A/S er i dag ejet af Kim Larsen, som er 2. generation i virksomheden. Kim Larsen indtrådte som medejer i virksomheden i 2006, som et led i et løbende generationsskifte, og tiltrådte i 2008 som Administrerende direktør og ejer i dag virksomheden.

Kim Larsen har med en uddannelse som bygningsingeniør, med speciale i bygge- og entrepriseledelse samt en stor erfaring fra rådgiverbranchen, en bred kompetenceplatform og de rette egenskaber for at kunne drive og fortsat udvikle VME A/S til fremtidens markedskrav og ikke mindst kundernes behov.